Laba + Bloggar = Sant

Vi gillar både att läsa andras bloggar och själv skriva i en blogg. Vi gillar det så mycket att vi själv faktiskt har två bloggar 🙂

Vi började med en blogg på vårt domännamn. Den bloggen hittar du här:

https://laba.se/bloggen/

Hittills har vi skrivit om lite allt möjligt där, men fortsättningsvis kommer du att läsa mera om våra olika produkter och nyheter.

Men eftersom vi tycker det är så trevligt med bloggar, så startade vi en till. Den senaste skapade vi hos Blogger. Vi ville helt enkelt vara där du som kund är och många av våra kunder bloggar på just blogger.

Här kommer länken till vår bloggerblog:

http://laba-strumpor-och-underklader.blogspot.se/

På blogger har vi en mer lättsam blogg. Där kan du följa lite av det arbete som vi gör. Nyheter kommer att presenteras även där, men här tänker vi också dela med oss av vår vardag som e-butiks handlare.

Har du en blogg?

Det hade varit roligt om vi fick läsa lite hur du har det och vad du skriver om. Skriv en kommentar i någon av våra bloggar så tittar vi in till dig. (För att få besök av oss, vill vi ett kommentaren verkligen är en kommentar. Inte bara “fin blogg”, eller liknande)

Vill du ha en rabattcheck på 5%? Gör så här:

  1. Köp valfri/valfria produkter ur vårt sortiment.
  2. Berätta om det på din blogg och visa gärna med bild.
  3. Skicka ett mail till info@laba.se och berätta var vi hittar ditt inlägg. När vi läst så skickar vi ett mail med en rabattkod till dig, som du kan använda nästa gång du handlar av oss.

Vissa av inläggen som belönas med rabattcheck, kommer också att få en länk från vår Blogger blogg. Förhoppningsvis ger det dig ännu fler läsare 🙂

Lämna en kommentar