Kundklubb

Varför ska man vara med i en kundklubb? Varför ska man vara med i Labas kundklubb? Oftast är man med i kundklubbar för att få olika rabatter och erbjudande. Så är det även om du är med i Labas kundklubb.

För att bli medlem i Labas kundklubb behöver man bara registrera sig för att ta emot vårt nyhetsbrev vilket såklart är gratis, sedan är man automatiskt med. Nyhetsbrevet ger dig förutom kundklubbsrabatt, även information om senaste nyheterna samt information om speciella erbjudanden. Du kan vara lugn, vi skickar bara ett mejl i månaden, ingen gillar spam, inte vi heller. Anmäl dig via formuläret här bredvid. 

Jag har jämfört olika kundklubbar och medlemskort. Hos Ica får man t.ex. 1% bonus varje gång man drar sitt ica-kort i kassan. Bonusen betalas ut senare i form av en check. Coop har liknande system. Som kund hos Volvo får man 10 öre rabatt per liter bensin. Jag har inte hittat något kort/medlemskap som ger mer än 2% bonus.

Jag vill precis som “storbolagen” ge dig en liten kundklubbs-bonus men 1% tycker jag är snålt. Jag tycker att du förtjänar en ordinarie bonus på 3%, men ibland kan det bli lite mera. För att få del av bonusen så behöver du bara ange en kod när du är i kassan så får du bonusen direkt. Du behöver alltså inte samla ihop ett visst antal poäng för att få del av bonusen. Varje månad kommer du att få ett nytt nyhetsbrev med en ny kod. Nyhetsbreven skickas normalt i slutet av månaden och då kommer du att få din första kod om du anmäler dig idag.