Vardag igen

Nu är de flesta tillbaka efter julledigheter och annat.

Jag har medvetet valt att inte skriva något här förrän nu. Jag valde också att inte skicka ut något nyhetsbrev i slutet av december trots att jag normalt alltid skickar ett nytt brev i slutet av varje månad. Jag valde att göra så eftersom det är så väldigt mycket andra nyhetsbrev och utskick som görs i mellandagarna. Den ena butiken försöker överrösta den andra med den största och bästa rean och i den tävlingen vill jag inte vara med. Det är inte så konstigt att de gör så. De stora vinnarna på rean är såklart butikerna, annars skulle de inte ha den. Jag försöker istället hålla ett lågt pris året runt, det tycker jag är schystare mot dig som kund.

En sak som jag ofta märker så här i början av året är att en del väljer att helt förnya sin garderob med sockar och underkläder. Vissa kunder ser jag handlar en gång om året och då handlar de rejält. Vad jag förstått så slänger de alla sina gamla sockar och underkläder vid årsskiftet och fyller på med nytt. På så sätt slipper de att fundera mera på det under året. Ganska smart och helt klart ett alternativ för dem som gillar det. Personligen köper jag hellre nytt lite då och då. Men vi är ju alla olika.

Nu är klockan snart tio och då kommer posten för att hämta dagens leveranser. Det är som vanligt en stor andel strumpklämmor som åker iväg, men även lite annat smått och gott :).

Lämna en kommentar