Viktiga datum i julhandeln

Idag är det Lucia och nu är det bara en och en halv vecka kvar till självaste julafton. Många är vi som är ute i sista minuten för att beställa julklappar.

Härifrån skickas allt som vanligt brev via Postnord. Och eftersom det går som vanligt brev ska det komma fram dagen efter att man lämnat det till posten. Det skulle betyda att du kan beställa så sent som torsdagen den 21 december innan posten varit här vid lunch och ändå hinna få din beställning innan jul.

Dessvärre har Postnord ett ganska dåligt rykte och tyvärr är det något som flera av mina kunder fått erfara. Därför rekommenderar jag att du försöker beställa lite tidigare. Helst så snart som möjligt.

Jag lovar såklart att göra allt vad jag kan för att det du beställer ska komma fram i tid. Jag kommer att leverera ända in i det sista. Och apropå det sista, så kommer jag såklart att ha öppet de sista dagarna på året också. Alla mellandagar är jag här och lämnar strumpor, underkläder och strumpklämmor till Postnord för leverans till dig 🙂

 

Lämna en kommentar