Köp och leveransvillkor

Vi försöker hålla så enkla köp och leveransvillkor som möjligt. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att handla, men viktigast är att du ska känna dig trygg som kund.

Retur och reklamation.

Om du av någon anledning ångrar ditt köp eller om du råkat beställa fel storlek, då är det bara att skicka tillbaka så länge du inte brutit någon förpackning. Om du ångrar ditt köp är det du som står för retur frakten. Du har alltid 30 dagars ångerrätt hos oss.

Om en vara är trasig när du får den så ska du såklart ha en ny. Då står vi för retur frakten.

I båda fallen vill vi att du tar kontakt med oss innan du skickar tillbaka något. info@laba.se

Leverans

Vi försöker att alltid packa din beställning inom ett dygn. Därefter lämnar vi dina varor till postnord som lovar att du ska ha din leverans dagen efter att vi lämnat till dem. Oavsett hur mycket eller lite du beställer i vår webbshop, så betalar du endast 17:- för frakten, så länge du bor i Sverige. Bor du utanför Sverige tillkommer en fast avgift på 59 svenska kronor.

Restnoteringar

Om någon av de varor du beställt är slut, så skickar vi så långt det är möjligt en liknande vara istället. I annat fall så stryks den helt. Är det tillfälligt slut levererar vi den saknade varan så snart vi får hem den. Om du skulle ha oturen att fler än två artiklar är slut och inte kan levereras, skickar vi med en liten extra present som plåster på såret.

Personuppgiftspolicy 

Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Den håller en hög nivå för att ge dig skydd om hur personuppgifter lagras. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Laba bekräftar du detta samtycke. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du genomför ett köp kommer endast att behandlas av Laba. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig samt i kommunikationen mellan Laba och kund. Läs också vår integritetspolicy här….

Betalningsalternativ

Eftersom vi alla är olika, har vi valt att ha flera olika betalningsalternativ. Vi vill att du ska hitta ett som passar dig. Du kan därför välja mellan Payson Faktura, Payson kortbetalning, Payson bank direkt, Paypal kortbetalning och Förskottsinbetalning till vårt bankgiro. Mer information om de olika betalningsalternativen ser du i kassan, men jag vill ändå nämna några saker här.

Vill du betala mot faktura, välj då Payson alternativet. Via Payson kan du välja både faktura, kortbetalning eller direktbetalning. De erbjuder även swisch. Inga avgifter tillkommer oavsett vilket av Payson alternativen du väljer.

Väljer du förskottsinbetalning, kommer inget att skickas till dig förrän du har betalat in rätt belopp till vårt bankgiro 5512-8854. Så snart vi ser pengarna, vilket kan ta ett par dagar, levererar vi dina varor. När du väljer förskottsinbetalning, är det bra om du uppger både namn och order nummer, så att vi vet vem pengarna kommer från. Tänk på att det kan ta ett par dagar innan pengarna kommer fram med den här metoden. Är det brådskande, välj annat alternativ.

Betalar du från utlandet kan du använda IBAN; SE228000080601830209837 och Bic SWEDSESS.

Konstiga frågor

Är det något som verkar oklart eller konstigt, är du välkommen att höra av dig. Jag är här för att hjälpa dig! info@laba.se Du kan också ringa 070-77 320 32, men eftersom det här också är en privat telefonen kan det hända att jag är upptagen med annat och inte kan svara just för tillfället. Då kan du lämna ett meddelande om vad det gäller, så ringer jag upp.