Bambu strumpor och underkläder flyttar

Gillar du strumpor och underkläder som är gjorda av bambu? Det gör jag. Det är såklart därför som jag sålt det här på laba.se i väldigt många år. Jag tänker fortsätta att sälja bambu strumpor, bambu kalsonger och bambu trosor, men på Strumpbutiken.com. Jag har länge sålt bland annat tåstrumpor, stödstrumpor och diabetesstrumporStrumpbutiken parallellt med Labas försäljning av bambu strumpor. Men nu har jag bestämt att alla strumpor ska hamna på samma plats. Och eftersom bambustrumporna flyttar så får kalsongerna och trosorna hänga med.

Strumpbutikens alla bambu-produkter hittar du här ->

Vad kommer det att finnas här på Laba.se då? Jo, 100% strumpklämmor. Visst gillar jag bambustrumpor väldigt mycket, men jag gillar strumpklämmorna ännu mer. Därför tycker jag att de förtjänar en helt egen webbplats. Du kan självklart beställa strumpklämmor även på Strumpbutiken.com, men det är här på Laba som de har sitt hem. Det är här jag kommer att skriva de mesta artiklarna om strumpklämmor och det är här jag kommer att ge de bästa tipsen för strumpklämmor.

Eftersom bambu produkterna flyttar och den här sidan bara ska handla om Strumpklämmor framöver, så kommer det eventuellt att vara lite rörigt här ett tag. Jag ber om ursäkt för det. Är det något du inte hittar, så skicka gärna ett mejl och fråga. Det du söker kan ju tillfälligt ha hamnat mellan butikerna. Jag planerar även att fixa nytt utseende på här på Laba.se och det kommer förmodligen också att skapa kaos. Men förhoppningsvis blir det bra när det är färdigt.

 

Supi strumpklämmor

Supi strumpklämmor är super :).

Har du aldrig tidigare använt strumpklämmor så tänker du kanske som jag gjorde innan jag provade första gången. Onödig pryl. Det går alldeles utmärkt att sortera strumporna så som de är. Någon speciell klämma behövs inte.

Nu ångrar jag att jag inte började tidigare. Det sparar otroligt mycket tid och det är så mycket enklare att sortera strumpor nu.

Här på Laba har vi sålt flera olika modeller av strumpklämmor och därför vet vi vilka som är bäst. Supi! De är så lätta att sätta på att barnen klarar det helt själv. De finns i flera färger som gör att alla i familjen har en egen färg, vilket gör jobbet att sortera ännu enklare. Mannen har t.ex. svarta och sonen gröna klämmor. Själv har jag gula medan dottern har röda och andra sonen har blå. De vita har vi till de handdukar som saknar upphängningsögla och till allt annat som behöver paras ihop eller hängas upp.

När vi t.ex. lägger undan vantarna på sommarförvaring parar vi ihop dem med en klämma så att de inte kommer från varandra.

Nu säljer vi Supi strumpklämmor till både privatpersoner och till företag. Har du en butik där det skulle passa med strumpklämmor? Skicka ett mejl till linda@laba.se och berätta lite kort om butiken, så skickar vi ut en prislista och ett prov om du vill.

supi strumpklämmor

Trosor av bambu

Bambu är ett helt underbart material. Det är lyxigt mjukt, följsamt och väldigt skönt att ha närmast kroppen. Samtidigt har bambu helt naturligt antibakteriella egenskaper som gör att plaggen håller sig fräscha längre.

Eftersom bambuns fibrer är runda och lena, är bambu ett extra bra material för dig som har känslig hud, då det skapar mindre irritation. Dessutom låter bambun huden andas, det känns behagligt svalt när det är varmt och värmer vid kallare väder.

Materialet har mycket god absorptionsförmåga, 3-4 gånger bättre än bomull och torkar väldigt snabbt.

Innan vi tog in våra första produkter gjorda av bambu, kontaktade vi WWF. Vi ville veta att produkterna gjorda av bambu inte påverkade den hotade pandan. Pandor lever ju av bambu och vi vill inte bidra till att pandan får det svårare. Lyckligtvis fick vi veta att pandorna lever på högre höjd i bergen än där man odlar bambu till de strumpor och underkläder du kan beställa av oss.

Eftersom bambu inte kräver att man använder an massa bekämpningsmedel, vilket man oftast behöver i bomulls odlingar, så blir spridningen av giftiga ämnen och den negativa miljöpåverkan mindre.

Det finns nästan bara fördelar med att använda trosor och andra underkläder av bambu. Beställer du trosor gjorda av bambu av oss här idag, så skänker vi dessutom 5:- till WWF, så att de kan fortsätta hjälpa den hotade pandan.

Genom att beställa bambu trosor här idag så:

  • bidrar du med 5:- till WWFs panda projekt
  • hjälper du till att minska miljögifter
  • får du lyxigt mjuka och naturligt antibakteriella trosor
  • ett par trosor som andas och känns behagliga oavsett om det är varmt eller kallt

Vilken storlek behöver du på dina bambutrosor? Här hittar du alla underkläder i storlek