Om oss

Laba startade lite försiktigt sin verksamhet under 2006. Jag, Linda, var då mammaledig med mitt tredje barn och ville prova på lite annat. Som mamma vet jag vad strumpor för en familj kan betyda. Jag tyckte att jag hela tiden fick springa runt i butiker och köpa nya strumpor. För att inte tala om det där med att sortera strumporna vid tvätten. Strumpor tog tid helt enkelt.

Som mammaledig satt jag en del framför datorn och så föddes iden att börja sälja strumpor på nätet. I början gjorde vi en hel del misstag. Tog hem strumpor som var av dålig kvalitet eller som av olika anledningar faktiskt inte passade att sälja på nätet.

Vi håller till i hjärtat av Halland och jag försöker själv hålla i de flesta trådarna, men tar ibland hjälp av utomstående experter. Företaget drivs som enskild firma, där firmatecknare är Anders Thorén 701201-2477. Firman har många bollar i luften varav Laba.se är en 🙂

När vi sålt strumpor ett tag, började vi på prov att erbjuda trosor och kalsonger också. Många kunder uppskattade det breddade sortimentet och därför finns det nu både strumpor och underkläder i vårt sortiment.

Vi försöker göra så många miljömedvetna val som möjligt. Vi skickar till exempel helst dina varor i bruna papperspåsar istället för plast och alla förpackningar som vi får leveranser i sorteras noga och lämnas för återvinning. Att vi är engagerade i miljöfrågor är en av anledningarna till att vi i huvudsak erbjuder strumpor och underkläder som är gjorda av bambu. Bambun har många andra fördelar också, jämfört med t.ex. bomull, men miljön är en viktig faktor.

Är det något du saknar på hemsidan eller om du undrar över något, då är det enklast att skicka ett mejl till info@laba.se. info@laba.se kan du även använda om du vill reklamera något eller har andra frågor som rör din beställning.

Du kan också ringa, men eftersom jag är en engagerad förälder och telefonen till Laba är samma som min privata så är jag inte alltid på kontoret och kan svara på din fråga när du ringer.  Mitt nummer är 070-77 320 32.

 

Lämna en kommentar