Om mig

Jag startade Laba i liten skala under 2006. Jag var då mammaledig med mitt tredje barn. Som mamma till tre barn så insåg jag att det där med strumpor är något som tar mycket tid. Tid som jag hellre spenderade framför datorn på Internet eftersom det där med hemsidor var en rolig hobby jag höll på med.

Just då fanns det egentligen ingen som sålde bara strumpor på nätet. De stora postorder företagen fanns såklart där, men det fanns ingen som var specialiserad på bara strumpor. Så jag valde att starta Laba. Från början var det mest på skoj, men när jag fick höra från andra att det där kommer aldrig att gå, då bestämde jag mig. Det där ska jag jobba med.

Min man hade redan ett enskilt företag, så istället för att skapa ett till företag så använde vi det som redan fanns.

Jag började alltså med att sälja strumpor. När jag sålt strumpor ett tag, valde jag att utöka sortimentet lite. Tog hem några kalsonger. Eftersom de gick bra, tog jag hem några trosor också och så har det rullat vidare.

I början gjorde jag en hel del misstag. Tog hem strumpor som var av dålig kvalitet eller som av olika anledningar faktiskt inte passade att sälja på nätet. Nu säljer jag i huvudsak strumpor och underkläder som är gjorda av bambu. Det finns två anledningar till att jag säljer just bambu strumpor och underkläder.

  1. Det är de mjukaste och skönaste strumporna och underkläderna jag själv använt och jag vill inte ha några andra.
  2. De är bättre för naturen än sådana som till exempel är gjorda av bomull.

Natur och miljö ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Därför försöker jag göra så många miljömedvetna val som möjligt. Jag skickar till exempel helst dina varor i bruna papperspåsar istället för plast och alla förpackningar som jag får leveranser i sorteras noga och lämnas för återvinning.

Jag håller till i hjärtat av Halland, men har ingen fysisk butik. Vill du komma i kontakt med mig, gör du det enklast via mejl info@laba.se. Det är via mejl jag helst svarar på frågor som rör reklamationer eller andra frågor som rör din beställning.

 

Du kan också ringa till 070-77 320 32 men eftersom jag gärna sitter i naturen och till exempel författar nyhetsbrev, blogginlägg och tar nya bilder så är det inte säkert att jag svarar när du ringer.

Säkrast når du mig alltså via mejl info@laba.se. Är det något du undrar över, skicka ett mejl, så hoppas jag att ja kan hjälpa dig.

Lämna en kommentar