Vanliga frågor

Vi får inte så många frågor och det hoppas vi beror på att vi förklarar bra från början. Men om det är något du undrar så hoppas vi att du hör av dig till info@laba.se. Vi är här för att hjälpa dig och det är lite svårt om vi inte vet vad just du behöver hjälp med.

Här kommer dock några frågor och vi börjar med den absolut vanligaste.

När får jag mina varor?

Vi försöker att lämna dina varor till posten senast dagen efter att vi tagit emot din beställning. Om du inte fått dina varor beror det vanligtvis på att du valt förskottsinbetalning och att pengarna ännu inte nått vårt konto. Det är nämligen först när vi ser pengarna på vårt konto som vi levererar. Men det kan såklart också beror på att vi gjort fel. Vi är människor och tyvärr blir det fel ibland. Det är inget vi är så glada för, men vi blir gladare om du hör av dig och berättar att vi gjort fel, så att vi har en chans att rätta till felet. När vi gör fel brukar vi försöka att på något sätt kompensera dig som kund.

Hur gör jag om jag inte vill betala faktureringsavgift?

För att slippa faktureringsavgift kan du välja att betala med kort. Vi använder oss av både Payson och Paypal som utomstående och pålitliga kortbetalningstjänster. Om du inte vill betala med kort, kan du välja att betala dina varor i förskott till vårt bankgiro 5512-8854. Men då måste du vara beredd på att det tar lite längre tid att få varorna. Vi levererar nämligen inget förrän vi ser pengarna på vårt konto.

En vara var trasig redan efter första tvätten, vad gör jag?

Vi försöker hålla hög kvalitet på de varor vi säljer. De ska därför hålla mycket mer än både en och två tvättar (undantag för de artiklar vi säljer som andrasortering till lägre pris). Skulle du ändå ha oturen att få en vara som inte håller den kvalitet vi lovar, så vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss via mail info@laba.se. Vanligtvis skickar vi en ny till dig.

Hur är de i storleken?

Om inget annat anges så är alla artiklar normala i storleken. Men ibland får vi in artiklar som skiljer sig och då försöker vi att skriva det i direkt anslutning till respektive vara.

Lämna en kommentar