Bambutrosor

bambutrosor-rosa-ram

Trosor gjorda av Bambu är förmodligen de mjukaste trosor du kan ha på dig. Det är tack vare att bambufibern är rund som plagget upplevs så lent och mjukt.

Att bambun är fuktighetsreglerande, naturligt antibakteriell och miljövänligt odlad är förstås inte heller någon nackdel.

Alla kvinnor är olika och kanske är vi mer kräsna än männen. Till män finns det boxerkalsonger, punkt. Ja, man kan visserligen även hitta kalsonger med klassisk y-front, men de flesta föredrar boxerkalsonger. Till kvinnor hittar man däremot alla möjliga modeller; Stringtrosor, boxertrosor, hipsterstrosor, taitrosor och tangatrosor för att nämna några olika modeller. Vissa vill ha mycket spets, andra inte alls. Väldigt många vill endast ha vita trosor. Vita kalsonger är det väldigt få män som vill ha. Både män och kvinnor gillar färg, vilket ju är positivt. Färg piggar upp och gör en glad.

I vårt sortiment med trosor som är gjorda av bambu hittar du både klassiskt vita och svarta trosor, med och utan spets.

bambutrosor-svart-vita

Det finns ett flertal olika färgade trosor gjorda av bambu.

bambutrosor-farg

Dessutom finns det så kallade seamless trosor av bambu. Att de är seamless innebär att de är gjorda utan söm i grenen. Detta för att minska risken för skav.

bambutrosor-seamless

Vilken storlek behöver du på dina bambutrosor?

Lämna en kommentar