Bruna påsar

Beställer du något av mig, så kommer det att levereras i en brun så kallad provpåse. Den kanske ser lite tråkig ut när den hamnar i din brevlåda. En snygg färgglad påse hade förmodligen varit roligare. Men det finns många bra anledningar till varför det är just en sådan brun, papperspåse som dina strumpor ligger i när de kommer till dig.

  • För det första, så är det en av de billigaste förpackningarna. Detta är något som du tjänar på eftersom allt som kostar i ett företag, i slutändan drabbar dig som kund på ett eller annat sätt. Och jag tycker att det är synd att du ska behöva betala extra bara för att få en snygg förpackning. Det är ju inte för att du gillar förpackningar som du beställer varor på nätet.
  • Att påsen är av papper är bra ur miljösynpunkt. Ett alternativ skulle kunna vara plast och plast är något som vi alla behöver hjälpas åt med att minska ner på. I alla fall så länge plasten är gjord av olja, vilket den många gånger är. Det finns såklart annan plast också, men det är en helt annan historia.
  • Dessutom finns de här påsarna i flera olika storlekar, vilket gör att om du gör en lite mindre beställning, då kan jag skicka dina varor i en mindre påse som går ner i din brevlåda direkt.

Så, nu vet du hur dina strumpor eller underkläder kommer att levereras, om du inte tidigare har handlat av mig. Har du handlat tidigare, så har du nu fått en liten förklaring till varför din beställning kommer i just dessa bruna påsar.

Lämna en kommentar