Nu är nya strumpklämmorna här

Äntligen är de nya färgerna på strumpklämmorna här! Och vilka färger!! Härligt våriga ljusa pasteller. Rosa, lila och ljusblå.

Nu spelar det inte någon roll hur många ni är i hushållet, nu kan alla få vars en egen färg på strumpklämmorna. Om ni inte är fler än nio personer i ert hushåll förstås. Men då går det kanske att lösa med att mamma eller pappa och minsta barnet har samma färg eftersom deras strumpor förmodligen skiljer sig en del i utseende och därför är lätta att skilja ändå.

Strumpklämmorna sätter du förslagsvis på strumporna direkt när du tar dem av dig, innan de hamnar i tvättkorgen. Sedan låter du klämman sitta på in i tvättmaskinen och även i torktumlaren om du vill det. Om du tillhör dem som hänger upp tvätten på tork, behöver du inte använda vanlig klädnypa utan låter strumpklämman hålla strumporna på tvättlinan. Tack vare den smarta låsmekanismen som är väldigt enkel att stänga och öppna, så håller klämman ihop strumporna under hela tvättprocessen och du slipper leta efter partner till dina strumpor när de är tvättade.

Ställ gärna en liten skål eller ask med klämmor så att alla lätt kan ta en vid behov. Du kommer att upptäcka att klämman kan användas till mer än att para ihop strumpor om du låter alla i familjen använda sin fantasi.

Här hittar du alla våra strumpklämmor….

strumpklammor01

Lämna en kommentar