Kunds önskan snart uppfylld

Det är väldigt roligt när man kan uppfylla kunders önskemål. För ett tag sedan hade jag en kund som önskade möjlighet att köpa strumpklämmor med en färg per förpackning. Han berättade att de i sitt hushåll var fyra personer och att varje familjemedlem ville ha sin egen färg på klämmorna. Problemet var att vi säljer dem med tre olika färger i varje förpackning.

I mitt eget hushåll är vi fem personer, men vi har inte reflekterat över att det är “fel” antal färger i förpackningen eftersom vi använder klämmorna till mer än att bara para ihop strumpor. Den färg som är över i vårt hushåll använder vi för att hålla kvar täcke i lakan och till att hänga upp handdukar som saknar hank.

Eftersom jag tidigare inte tänkt på saken, blev jag väldigt glad när kunden gjorde mig uppmärksam på problemet. Jag skickade frågan vidare till Finland och tillverkaren av Supi klämmorna. Då visade det sig att tyskarna som också använder denna fantastiska uppfinning, ville ha helt nya färger. Så våra vänner i Finland kunde plötsligt uppfylla både våra Svenska önskningar och tyskarnas önskningar på samma gång.

Helt nya klämmor är alltså på väg hit. De nya strumpklämmorna ligger förpackade med 15 klämmor i en förpackning, alla i samma färg. Förhoppningsvis finns de nya klämmorna här i slutet av denna vecka. Vi kommer självklart att ha kvar de “gamla” färgerna som tidigare.

supi strumpklämmor

1 tanke på “Kunds önskan snart uppfylld”

Lämna en kommentar