Trosor av bambu

Bambu är ett helt underbart material. Det är lyxigt mjukt, följsamt och väldigt skönt att ha närmast kroppen. Samtidigt har bambu helt naturligt antibakteriella egenskaper som gör att plaggen håller sig fräscha längre.

Eftersom bambuns fibrer är runda och lena, är bambu ett extra bra material för dig som har känslig hud, då det skapar mindre irritation. Dessutom låter bambun huden andas, det känns behagligt svalt när det är varmt och värmer vid kallare väder.

Materialet har mycket god absorptionsförmåga, 3-4 gånger bättre än bomull och torkar väldigt snabbt.

Innan vi tog in våra första produkter gjorda av bambu, kontaktade vi WWF. Vi ville veta att produkterna gjorda av bambu inte påverkade den hotade pandan. Pandor lever ju av bambu och vi vill inte bidra till att pandan får det svårare. Lyckligtvis fick vi veta att pandorna lever på högre höjd i bergen än där man odlar bambu till de strumpor och underkläder du kan beställa av oss.

Eftersom bambu inte kräver att man använder an massa bekämpningsmedel, vilket man oftast behöver i bomulls odlingar, så blir spridningen av giftiga ämnen och den negativa miljöpåverkan mindre.

Det finns nästan bara fördelar med att använda trosor och andra underkläder av bambu. Beställer du trosor gjorda av bambu av oss här idag, så skänker vi dessutom 5:- till WWF, så att de kan fortsätta hjälpa den hotade pandan.

Genom att beställa bambu trosor här idag så:

  • bidrar du med 5:- till WWFs panda projekt
  • hjälper du till att minska miljögifter
  • får du lyxigt mjuka och naturligt antibakteriella trosor
  • ett par trosor som andas och känns behagliga oavsett om det är varmt eller kallt

Vilken storlek behöver du på dina bambutrosor? Här hittar du alla underkläder i storlek

Lämna en kommentar