Supi strumpklämmor

Supi strumpklämmor är super :).

Har du aldrig tidigare använt strumpklämmor så tänker du kanske som jag gjorde innan jag provade första gången. Onödig pryl. Det går alldeles utmärkt att sortera strumporna så som de är. Någon speciell klämma behövs inte.

Nu ångrar jag att jag inte började tidigare. Det sparar otroligt mycket tid och det är så mycket enklare att sortera strumpor nu.

Här på Laba har vi sålt flera olika modeller av strumpklämmor och därför vet vi vilka som är bäst. Supi! De är så lätta att sätta på att barnen klarar det helt själv. De finns i flera färger som gör att alla i familjen har en egen färg, vilket gör jobbet att sortera ännu enklare. Mannen har t.ex. svarta och sonen gröna klämmor. Själv har jag gula medan dottern har röda och andra sonen har blå. De vita har vi till de handdukar som saknar upphängningsögla och till allt annat som behöver paras ihop eller hängas upp.

När vi t.ex. lägger undan vantarna på sommarförvaring parar vi ihop dem med en klämma så att de inte kommer från varandra.

Nu säljer vi Supi strumpklämmor till både privatpersoner och till företag. Har du en butik där det skulle passa med strumpklämmor? Skicka ett mejl till linda@laba.se och berätta lite kort om butiken, så skickar vi ut en prislista och ett prov om du vill.

supi strumpklämmor

Lämna en kommentar