Lyxigt mjuka kalsonger är gjorda av Bambu

Det bästa med bambukalsonger är att de är så otroligt mjuka. Bambufiberns runda form gör att materialet är mjukt och följsamt. Det passar även bra för dig som har känslig hud.

Bambun har naturliga egenskaper som håller materialet fräscht längre. Bambun håller även huden sval och verkar fuktighetsreglerande.

Bambu är ett miljövänligt material som odlas helt organiskt, utan bekämpningsmedel. Ja, det t.o.m. växer som ogräs faktiskt. Det växer upp till 1,2 meter på ett dygn och när man skördat behöver man inte så eller plantera nya utan det kommer ny bambu hela tiden. Precis som det växer nytt gräs i din gräsmatta. Bambu är ju en typ av gräs.

Köp gärna flera av samma färg och storlek för att få ett lägre pris. Köper du fem par i samma färg och storlek får du hela 10:- rabatt per par.

Bambukalsonger i storlek Medium

Bambukalsonger i storlek Large

Bambukalsonger i storlek X-Large

Bambukalsonger i storlek XX-Large

Mer om bambun…

Den bambu som används för att tillverka till exempel kalsonger heter Mosobambu, även kallad Jättebambu. Att skörda jättebambu är inget som påverkar den utrotningshotade pandan. Pandan äter en annan art av bambu som är lägre än jättebambun.

Den bambu som används i de kalsonger du köper här på www.laba.se, tillverkas i en så kallad sluten process där alla kemikalier som behövs, återanvänds och därmed är miljöpåverkan minimal.

bambukalsonger

Lämna en kommentar