Bambu strumpor och underkläder flyttar

Gillar du strumpor och underkläder som är gjorda av bambu? Det gör jag. Det är såklart därför som jag sålt det här på laba.se i väldigt många år. Jag tänker fortsätta att sälja bambu strumpor, bambu kalsonger och bambu trosor, men på Strumpbutiken.com. Jag har länge sålt bland annat tåstrumpor, stödstrumpor och diabetesstrumporStrumpbutiken parallellt med Labas försäljning av bambu strumpor. Men nu har jag bestämt att alla strumpor ska hamna på samma plats. Och eftersom bambustrumporna flyttar så får kalsongerna och trosorna hänga med.

Strumpbutikens alla bambu-produkter hittar du här ->

Vad kommer det att finnas här på Laba.se då? Jo, 100% strumpklämmor. Visst gillar jag bambustrumpor väldigt mycket, men jag gillar strumpklämmorna ännu mer. Därför tycker jag att de förtjänar en helt egen webbplats. Du kan självklart beställa strumpklämmor även på Strumpbutiken.com, men det är här på Laba som de har sitt hem. Det är här jag kommer att skriva de mesta artiklarna om strumpklämmor och det är här jag kommer att ge de bästa tipsen för strumpklämmor.

Eftersom bambu produkterna flyttar och den här sidan bara ska handla om Strumpklämmor framöver, så kommer det eventuellt att vara lite rörigt här ett tag. Jag ber om ursäkt för det. Är det något du inte hittar, så skicka gärna ett mejl och fråga. Det du söker kan ju tillfälligt ha hamnat mellan butikerna. Jag planerar även att fixa nytt utseende på här på Laba.se och det kommer förmodligen också att skapa kaos. Men förhoppningsvis blir det bra när det är färdigt.

 

1 svar på ”Bambu strumpor och underkläder flyttar”

Lämna en kommentar